Skip to main content

Want onderhoud verlengt de levensduur van je fiets!

Na de aankoop van je droomfiets is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Maar ook pech loert steeds mee om de hoek, stukje glas in je band? Valpartij of aanrijding? Voor zowel onderhoud, herstellingen en offerte’s (offertes enkel van de merken die wij verkopen) kan u bij ons terecht.

In onze werkplaats kan u terecht voor het onderhoud en/of herstellingen van uw tweewieler. Onze techniekers die steeds de laatste opleidingen volgen doen er alles aan om u zo snel als mogelijk weer op de fiets te krijgen!

 

Wij herstellen altijd alle fietsen die binnen het gamma van onze merken vallen, uiteraard krijgt een fiets die bij ons werd aangekocht voorang heel het jaar door! Tijdens drukke periodes behouden wij het recht om on-line aangekocht, supermarkt en b-merk fietsen te weigeren zodat onze klanten steeds de goede service krijgen die ze van ons gewend zijn.

Hier kan u zelf uw herstelling inplannen, zo heeft u meteen zicht op welke dagen er nog vrij zijn.

Wij vragen om de fiets op de dag van de afspraak binnen te brengen tussen 9h en 11h, of de dag voordien, maximum 2u voor sluitingstijd.

LET OP, WANNEER U UW FIETS BIJ ONS AANKOCHT HOUDEN WIJ PLAATS VRIJ IN DE PLANNING EN KUNNEN UW FIETS SNELLER HERSTELLEN! NEEM HIERVOOR CONTACT OP VIA daan@bikeproject.be of 03/770.76.00

Naar de on-line planner

Door de Covid-19 pandemie is er een grotere vraag dan productie ontstaan. Hierdoor is het voor moeilijk om aan sommige onderdelen te raken. Deze onderdelen houden wij momenteel op voorraad enkel voor herstellingen/onderhoud van fietsen die bij ons zijn aangekocht.