Skip to main content

Want onderhoud verlengt de levensduur van je fiets!

Na de aankoop van je droomfiets is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Maar ook pech loert steeds mee om de hoek, stukje glas in je band? Valpartij of aanrijding? Voor zowel onderhoud als herstellingen kan u bij ons terecht.

Bij Bike Project koop je niet enkel je nieuwe fiets, maar mag je er gegarandeerd van uit gaan dat het onderhoud achteraf ook uitmuntend zal verlopen. Voor onze merken houden wij 90% van de wisselstukken op voorraad om u zo snel mogelijk weer op de baan te helpen. Vervangingsonderdelen zijn steeds van A-kwaliteit, zo zorgen we voor extra kilometers zonder zorgen.

 

Wegens grote drukte en plaatsgebrek kunnen wij fietsen die niet bij ons aangekocht zijn enkel nog aanvaarden na afspraak. U kan een afspraak maken via daan@bikeproject.be of 03/770 76 00.

Daan is gepassioneerd door alles wat met fietsen te maken heeft. Alle laatste opleidingen volgt hij mee en is op de hoogte van de nieuwste technieken. Wat door Daan zijn handen gaat komt gegarandeerd er beter uit. Als zaakvoerder en eindverantwoordelijke in de werkplaats sleutelt hij nog dagdagelijks mee aan fietsen, enkel zo kunnen we de kwaliteit verzekeren die u en uw fiets verdienen.